Vegansk slik – Hvad er Vegansk slik?

Vegansk slik er slik helt fri for gelatine, mælkeprodukter samt bivoks. Som udgangspunkt er slik uden disse tre ingredienser vegansk slik, men nogle produkter indeholder også farvestoffer (bl.a. E120: rød farvestof). E120 er ofte brugt til slikfarver og man skal derfor være opmærksom på at slikket ikke indeholder E120 og dermed IKKE er vegansk slik.

Slik uden gelatine

Der findes mange grunde til at spise slik uden gelatine – både for miljøet og for dig selv. Det kræver nemlig store mængder af hud og knogler fra grise, at lave gelatine og det kan være nok til at mange vælger at købe slik uden gelatine. Når du køber slik uden gelatine, er du sikret slik uden gelatine fra hverken gris, fisk eller kvæg.

Vegetar slik

Vegetar slik indeholder, ligesom vegansk slik, ikke gelatin. Til gengæld, må det gerne indeholde bivoks og mælkeprodukter.

En producent som BUBS er velkendt for deres store udvalg af vegansk, gelatinefri og vegetar slik. BUBS benytter nemlig kartoffelprotein i stedet for gelatine – så er du også med til at øge bæredygtigheden i slikbranchen. 

Vegansk bland selv slik

Når du køber vegansk bland selv slik på Dinslikpose.dk kan du være sikker på, at alle vores varianter af vegansk bland selv slik er HELT uden gelatine, mælkeprodukter, bivoks og ikke-veganske E-numre.
Vegansk bland selv hos Dinslikpose.dk er altid frisk og lækkert!

Ovaler Blåbær

Hop ind og bland din pose med vegansk slik i dag og modtag det inden for 1-2 dage!

Bland vegansk slik her

Vores kunder elsker vores veganske slik!

Kæmpe udvalg!

Jeg blev overrasket over hvor stort et udvalg de havde af vegansk bland selv slik! Slikket var friskt og lækkert.

Nicklas