Sukkerfrit slik – Hvad er sukkerfrit slik?

Sukkerfrit slik er et godt alternativ til slik med sukker. Med sukkerfrit slik kan du skære ned på både sukker- og kalorieindtaget.

Ønsker du at skære ned på ovenstående, men vil du ikke undvære lidt sødt i hverdagen, så kan du med fordel vælge vores sukkerfri bland selv slik. Vi har samlet måske Danmarks største og bedste udvalg af sukkerfri bland selv slik.

Slik uden tilsat sukker

Sukkerfrit slik er slik uden tilsat sukker. Til gengæld er de sødet med sødestoffer som isomalt og sorbitol med flere, som er kulhydrater. 

Sukkerfrit slik har foruden tilsat sukker også et lavt kalorieindhold og det kan der være mange fordele i. Et mindre sukkerindtag er både sundt for din krop men også mindre skadeligt for tænderne. 

Glutenfri slik

At undgå sukker kan også hænge sammen med at undgå gluten. Hos DinSlikpose har vi flere varianter som er naturligt glutenfrit.

Sukkerfrit bland selv slik

På dinslikpose.dk kan du blande sukkerfrit slik med god samvittighed. Vi har lavet en kategori med alt vores sukkerfrit slik, således at du bare skal vælge i mellem de mange lækre varianter og blande i posen.

Hop ind og bland din pose med sukkerfrit slik i dag og modtag det inden for 1-2 dage!

Bland sukkerfrit slik her